Ik wil een website laten maken bij It’s a Linda maar hoe gaat dit in zijn werk?

Een vraag waar veel ondernemers, of je nu een starter of een zeer ervaren ondernemer bent, mee zitten. Het laten maken van een website is natuurlijk ook niet zomaar iets, het is veel meer dan alleen je online visitekaart. Het is de visuele motor van je bedrijf, je online jas, de etalage van jouw bedrijf op het internet. Daarom is het belangrijk dat je weet wat er allemaal bij komt kijken als je een website wilt laten maken bij It’s a Linda.

We beginnen bij het begin. 
Wat voor een website heeft jouw bedrijf nodig? Heb je bijvoorbeeld een kapsalon en moeten jouw klanten gemakkelijk online een afspraak kunnen inplannen? Ben je winkeleigenaar en moeten jouw klanten ook online bij je kunnen shoppen? Of moet je website vooral informatief zijn en contactaanvragen realiseren? Wat je ook wilt, alles is mogelijk. Zo kun je met een website talloze processen vergemakkelijken. Het is maar net wat je bedrijf precies allemaal nodig heeft om jouw klanten het leven gemakkelijk te maken. 

Website laten maken

Of heb je deze nog nodig? It’s a Linda helpt je waar nodig met het aanschaffen van een passende domeinnaam voor jouw website

Na het opstellen van een plan kunnen wij al aan de slag. We bestuderen de identiteit van jouw bedrijf en de boodschap waarvoor je bedrijf staat, wat uitermate belangrijk is in het laten maken van een website. Op basis van jouw doelgroep en het imago van je bedrijf kunnen wij namelijk een perfect passend design maken voor jouw website. 

Wij bouwen jouw website in Showit. Een zeer gebruiksvriendelijk platform, waar op het gebied van design alles mogelijk is en ook nog eens heel eenvoudig zelf te beheren. Je ontvangt een preview van je nieuwe website en bespreken we deze voordat we live kunnen gaan. Daarna nog even de hosting regelen zodat jouw website zo snel mogelijk het internet op kan. Hosting? Ja, voor het geval je dat nog niet wist, je website heeft deze zogenaamde hosting nodig om live op het internet te kunnen staan. Dit kun je ook zelf regelen maar uiteraard kan It’s a Linda dit ook gewoon voor je doen. 

En voilà! Je hebt een fantastische website laten maken. Je huidige en toekomstige klanten zullen onder de indruk zijn!

Heb je al een domeinnaam?

Waar ik je bij kan helpen

logo en huisstijl

Social media

v.a € 125,-

v.a € 655,-

v.a € 1295,-

website

Naam
nr
verzend

Ik wil meer informatie!

Bedankt! ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Groetjes Linda